Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Carnaval


Ook in Zwankendamme zetten ze graag de feestneus op. De carnavalgroep "de lekkerbekken" mag gerust succesvol genoemd worden! Deze dynamische groep is de laatste jaren niet van het podium te verdringen tijdens de grootste carnavalsoptocht van West-vlaanderen in Knokke-Heist.

VZW Leefbare Polderdorpen


Gezien de plannen van de overheid en "Infrabel" om het rangeerstation Zwankendamme uit te breiden richting woonkern, werd er een VZW Leefbare Polderdorpen opgericht. Er werd voor deze naam gekozen omdat met de ontsluitingsplannen van de haven, niet alleen voor Zwankendamme, maar ook de andere polderdorpen zoals Lissewege en Dudzele ernstige gevolgen zullen hebben.

Café de Cité


De Cité vind je op Facebook en je kan er weer naar hartelust op ontdekking gaan!

Overnachten


Wie dacht dat hij niet kon overnachten in Zwankendamme heeft het goed mis. Er is een mooie gelegenheid in het vakantiehuisje "De Groene Weide".

Trimcanis


Wilt u van uw hond een pracht huisdier maken dan bent u zeker en vast bij TRIMCANIS op het juiste adres.

't Lissewegenartje


't Lissewegenartje is een toffe website over onze buurgemeente Lissewege. Maar je kan er ook informatie over Zwankendamme op terug vinden.

Wijkschooltje "de Lisblomme"

Ook ons kleuterschooltje De Lisblomme heeft een leuke website met allerlei nieuwtjes en mooie foto's van onze allerkleinste inwoners.